יום שישי, 30 במרץ 2007

טיפים לחלב

למה כדאי להרטיב סיר שבו הולכים לבשל חלב?
אסנת לסטר: "לחלב יש נטייה להידבק לדפנות ולתחתית הסיר בזמן הבישול, מה שגורם לו להיחרך בתחתית הסיר. אם מרטיבים את הסיר לפני בישול החלב מונעים את החריכה".

למה לא כדאי לזרוק מוצרי חלב שפג תוקפם?
אסנת לסטר: "אפשר להכין מעדן גבינה מיוגורט, לבן, שמנת חמוצה וגבינות רכות ממוצרי חלב שהתאריך הנקוב עליהן עבר. מערבבים יחד את כל המוצרים, ממליחים, מכניסים לשקית בד ותולים על ברז הכיור במטבח לניקוז הנוזלים במשך

אין תגובות: